Oamenii intră pe un site dacă îi atrage designul. Layout-ul, grafica și animațiile fac orice site mai interesant. Aceștia apreciază site-urile de cazinouri, de exemplu Unibet, deoarece totul arată modern și atrăgător, stilat și elegant. Vizitatorii se distrează pe astfel de site-uri și cu siguranță revin.

Ce caută oamenii pe un site?

Caută o metodă de a se relaxa în momentele de stres și tensiune. De asemenea, uneori caută informații din care să se inspire, până și designerii se inspiră în materie de design și animații.

Apoi, oamenii caută site-uri unde atât designul, grafica și animațiile se îmbină armonios și conținutul le este util. O combinație de design și conținut este tot ceea ce își doresc. Uneori o simplă căutare pe Google le aduce pașii pe site-uri noi de care nu se mai despart în veci. Vom vorbi despre site-uri interesante pe care oamenii revin cât de des pot.

V-ați „săturat” de rețelele sociale precum Facebook sau alte site-uri interesante pe care intrați în fiecare zi? Ne-am propus să vă aducem o listă de 10 site-uri distractive pe care să intrați la orice oră, în pauza de la birou sau când ajungeți acasă. Unele sunt clar definite să te ajute să te relaxezi, pe când altele sunt bune pur și simplu atunci când vă simțiți cu mintea eliberată de gânduri ( de exemplu cat-bounce.com).

Ted

Ted este site-ul unde veți găsi cele mai atractive, amuzante și motivaționale clipuri. Colecția cea mai apreciată se găsește sub numele de Ted Talks. Cele mai apreciate video-uri se găsesc și pe Youtube. Totuși vă recomandăm site-ul pentru că veți avea la dispoziție o mulțime mult mai mare de video-uri motivaționale.

Sporcle

Sporcle este locul unde veți găsi zeci de quizz-uri, joculețe și provocări pe care le puteți rezolva online. Acestea intră în toate categoriile, de la geografie la muzică.

Find the invisible cow

Aici intri dacă ai un moment de profundă plictiseală. Tot ce trebuie să faci este să găsești văcuțe pe o pagină albă.

Cat Bounce

Poți să iei pisici și să le arunci în aer. Mai ai opțiunea de „rain more cats”.

Shut Up and Take My Money

Un website plin de lucruri de care chiar nu ai nevoie (de exemplu încărcător Star Wars), dar pe care le vrei foarte tare.

Astronomy Picture of the Day

Un website cu imagini spectaculoase realizate din spațiu care te vor uimi. Pe acest site intri pentru relaxare și destindere, asta este clar. În plus poți afla multe informații pe care nu le știai despre nebuloase sau chiar despre alte planete.

This Is Sand

Pe thisissand intri ca să construiești tot ce vrei tu, cu nisip. În timp ce construiești castele de nisip, ai și sunet pe fundal. Acesta seamănă foarte tare cu valurile marii.

Whizz Past

Whizz Past este o enciclopedie online, unde poți învăța foarte multe lucruri interesante despre istoria noastră, de exemplu cele mai mari proteste care au schimbat lumea.

Free Rice

Orice răspuns corect la întrebările de pe Free Rice se transformă în 10 grame de orez, ce vor fi donate fundațiilor de caritate.

Rainy Mood

Rainy Mood este în mod clar pentru serile melancolice, dar și pentru o destindere profundă. Îl poți asculta și în timpul serviciului.

Acestea sunt doar 10 site-uri pe care poți intra. Poți găsi o mulțime de alte site-uri la o simplă căutare pe Google, în funcție de interesele și pasiunile tale. Vei fi uimit de câte site-uri de care nu ai auzit există și câte te atrag. Poți studia designul site-urilor și structura lor, mai ales dacă ești web designer sau programator web. Astfel vei găsi idei noi care te pot inspira în viitoarele tale proiecte.